Retail

vloeren

Industrie

vloeren

Overheid & Zorg

vloeren

Bouw

vloeren

Horeca en Food

vloeren

Automote

vloeren

Overheid en zorg
Vloeren in omgevingen voor kinderen en/of patiënten vragen om een warme uitstraling, en moeten tegelijkertijd duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk zijn.
Vereiste eigenschappen in scholen en zorg
- antislip
- slijt- en stootvast, duurzaam
- eenvoudig te reinigen
- geluiddempend
- hygiënisch
- antibacterieel
Maatwerk is mogelijk, om een warme uitstraling te creëren kan gewerkt worden met kleuren, logo, of borderranden, een creatieve keuze kan betonlook of decoratief gieten zijn.

Scholen en kinderdagverblijven
Hoge slijtvastheid en mechanische sterkte zijn vereisten voor een vloer die heel wat te verduren heeft. Duizenden leerlingen, boekentassen, morsen van frisdrank, hoge hakken, vandalisme. Een vloer die geluiddempend, uitstekend reinigbaar en fraai moet zijn.

Verzorgingstehuizen, ziekenhuizen
Het eisenpakket voor de vloerafwerking voor verzorgingstehuizen en ziekenhuizen is misschien wel het meest divers. Er is er sprake van een intensieve mechanische belasting van het oppervlak. Bovenop het gebruik door vele mensen en rijdende objecten, komt de chemische belasting met bijvoorbeeld medicatie. In een OK gelden specifieke eisen ten aanzien van de antistatische werking van de vloer. Hygiëne speelt een belangrijke rol, maar ook een warme en vriendelijke uitstraling.

Kazerne (brandweer, defensie)
In een brandweerkazerne moet snelle actie kunnen plaatsvinden, bovendien wordt er onderhoud gepleegd aan de voertuigen.
Extra vereiste eigenschappen in kazernes:
- gradaties antislip
- mechanische en chemische resistentie