Retail

vloeren

Industrie

vloeren

Overheid & Zorg

vloeren

Bouw

vloeren

Horeca en Food

vloeren

Automote

vloeren

Food en horeca
In de food industrie worden vooral hoge eisen gesteld aan hygiëne en veiligheid.
Vereiste eigenschappen
- antislip
- vloeistofdicht
- perfecte aansluiting op putten en roosters
- makkelijk te reinigen
- bestand tegen extreme temperaturen
- slag-, stoot- en slijtvast
- stroefheid instelbaar

Bakkerij, keuken, vleesverwerking, groente- en fruit:
In deze toepassingen is grote zorg voor hygiëne een speerpunt. Deze bedrijfstakken zijn gebaat bij schone ruimtes die makkelijk te reinigen zijn en die niet vatbaar zijn voor ophopingen van vuil. Een vloer zonder naden en met ronde plinten, met veel aandacht voor goten en putten is het meest hygiënisch. Toch mag er ook aandacht zijn voor het esthetisch aspect.

Koel- en vriesruimten
Koel- en vriesruimten zijn onderhevig aan extreme temperaturen, vocht en permanente belasting.

Horeca
Vuil en stof mogen geen enkele kans krijgen om zich op te hopen in kieren en naden in het vloersysteem in bijvoorbeeld een restaurant of lunchroom. Bovendien moet de horecavloer zeer onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht zijn, ook in de ruimtes waar de gasten verblijven. De horecavloer die in die ruimtes ligt, moet echter ook nog bijdragen aan de sfeerbeleving in uw horecagelegenheid.